2010. augusztus 10., kedd

Szilveszteri sms 10

1. „Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK! ”

2. „Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.”

3. „Kívánok neked 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét, 365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet! B.U.É.K. ”

4. „Tegnapelőtt tuska december 30, Tegnap tuska december 31 Matuska Szilveszter. ”

5. „Az új évben legyen részed minden szépben szexben 7szer mindenhéten de légy ma éjjel disznó részeg így búcsúztasd az óévet! BUÉK! ”

6. „Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok! ”

7. „Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.! ”

8. „Eljött hát a az év vége, pezsgős üveg kézbe véve, csak sok szerencsét kívánok, majd utána tovább álok, úgy is tudtad hogy ezt írom, de gondoltam azért megírom!!! B.U.É.K! ”

9. „Melyik ünnep esik január elsejére? (Húsvét, Karácsony, Május 1., Szilveszter, Újév, Boldogasszony)”

10. „Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K. ”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése