2010. augusztus 10., kedd

A szilveszteri sms 30

21. „Bal lábad a Karácsony, jobb lábad a Szilveszter. Jöhetnék a két ünnep között? ”

22. „Járd a vadászösvényt serényen, fegyvered és farkad használd keményen! Puskád hegyét tedd sok nemes vadba,és még vagy 50 évig ne kelljen VIAGRA! BUÉK! ”

23. „Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom,légy boldog a következő 365 napon!B.U.É.K.! ”

24. „Szilveszter van, hát piálok, az erkélyre kiállok, jó nagyokat kiáltok: boldog új évet kívánok! ”

25. „A jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet. Kívánok neked Boldog Új Évet! ”

26. „Erdő szélén ezüst fenyő havasággal büszkélkedő őz és nyuszikörbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOGÚJ ÉVET KIVÁNOK! ”

27. „Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! ”

28. „A szerencse banknál a 2003-as számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet! ”

29. „Havastéli lepedő borítja a tájat, ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat. Sült malacka vándorol, surran a bendőbe, kívánok sok minden jót az új esztendőbe! ”

30. „Nem tudok rímet írni hisz nem vagyok csak egy öreg néni de egyet mondhatok neked sok boldog új évet kívánok neked! ”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése