2010. augusztus 10., kedd

A szilveszteri sms 70

1. A szerencse banknál a 2004-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

2. Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

3. A mai nap szebb, mint a más a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

4. Hideg téli estén hó fedi a tájat ilyenkor a vörösbor hizlalja a májat finom malacka lapul a bendőbe kívánok sok minden jót az új esztendőben!

5. Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK !

6. Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK !

7. Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!

8. Mint lyukas zsákból a lencse, úgy hulljon rátok a szerencse! Bő bort, bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

9. Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked! Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K.

10. Bő bort bő búzát, piros farkú malackát szekerednek kereket, poharadnak feneket, úgy igyon a gazda belőle eleget. B.U.É.K.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése