2010. augusztus 10., kedd

A szilveszteri sms 110

1. Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre.

2. Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek, a fejek kékek, kívánok most neked Boldog Új Évet!!!

3. Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bizzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

4. Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek.S szívedbe csendüljön mindig az ének:Hogy vannak akik szeretnek téged!

5. Utolsó napján ennek az évnek a cigánycsemeték megint útra kélnek, azt kívánom neked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád ,s maradjanak nálad! BUÉK.

6. Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé 2009-es évedet! B.U.É.K.

7. Múlik a nap, s múlik az év, ami rossz volt, elmúlt már rég. Holnap egy új évre ébredsz, s ehhez kívánok Neked nagyon sok szépet!

8. A jövő évben legyen részed minden szépben szexben hétszer minden héten, de légy ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok neked boldog új évet!

9. Az új évben éld az életed vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában, legyen kezedben a söröd, szőke cicák szopják le a pöcsöd!

10. Disznó visít, petárda durran, részeg feje a padlón koppan, Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, több rímet nem tudok, Boldog Új Évet Kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése