2010. augusztus 10., kedd

A szilveszteri sms 60

1. . Ha a seggedet konfetti borítja, ha a farkadon citromszelet lóg és ha a zacskódon sültzsír csorog, akkor berúgtál és az újévi malacot dugod! B.U.É.K

2. Ma berúgtál mint a szamár, holnap olyan leszel, mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! B.U.É.K

3. Jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer minden héten,de legyél ma éjjel disznó részeg, így búcsúztasd a múlt évet, kívánok BOLDOG ÚJ ÉVET!

4. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok,BOLDOG UJ ÉVET KÍVÁNOK!

5. Hóesésben, langy esőben,hideg ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot,BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

6. Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének.BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK NÉKED!

7. Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan, rókacsalád a wc-ben, Lagzi Lajcsi a tv-ben, több rímet ide nem vágok, BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK!

8. Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat sms-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdak örömteli szépet! BUÉK!

9. AZ ÚJÉVBEN JÁRJAD AZ ÉLETED BOLDOGAN, VIDÁMAN, NE LEGYEN HIÁNYOD BORBAN ÉS PINÁBAN! LEGYEN KEZEDBEN MINDIG A SÖRÖD, LÁNYOK SZOPJÁK MINDIG A PÖCSÖD!

10. Kívánok mindenkinek 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét,365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet, és 31536000 másodperc sexet. BÚÉK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése