2010. augusztus 10., kedd

A szilveszteri sms 120

1. És az év végén, mikor 365 gumit elhasználtunk, majd beolvasztottuk és abroncsot formáztunk belőle, boldogan ráírhatjuk, hogy "GOOD YEAR" BUÉK

2. Az új évben tekerést holnapra ne halassz(!) potya pinát el ne szalassz, álljon a farkad, mint a diadalmi zászló, kívánja ezt neked egy ifjú csákó!

3. Kívánok mindenkinek 12 hónap egészséget, 53 hét szerencsét,365 nap nyugalmat, 8760 óra szerelmet, 525600 boldog percet, és31536000 másodperc sexet. BÚÉK!

4. Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!

5. A szerencse banknál a 2007-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog új évet!

6. Erdő szélén ezüst fenyő havas ággal büszkélkedő őz és nyuszi körbe járja tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

7. Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok!

8. Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok!

9. A mai nap szebb, mint a más a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Új Évet!

10. Hideg téli estén hó fedi a tájat ilyenkor a vörösbor hizlalja a májat finom malacka lapul a bendőbe kívánok sok minden jót az új esztendőben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése