2010. augusztus 10., kedd

A szilveszteri sms 20

11. „Ajtónkon kopogtat már a hideg tél is ilyenkor fázik csak igazán a pénisz. Sapkánál, sálnál jobb egy meleg pina,találjon meg téged is egy szexörült pina! BUÉK ! ”

12. „Irigykedve néz most a húsvéti nyúl, mert a mai buliban a Jézuska az úr. Táncolnak az angyalok, szikráznak a fények, legyen ma szép napod, s utána Boldog Új Éved! ”
13. „Remélem kihevertétek már a Karácsonyt, és töltődtök a szilveszterre! ”

14. „Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendő újat hozzon,régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK”

15. „jövő évben legyen részed minden szépben, szexben hétszer mindenhéten, de légy ma éjjel disznó részeg,így búcsúztasd az óévet,így kívánok boldog új évet! ”

16. „Szilveszterkor történt: Mindenki: Roland gyere, már megy a Himnusz! Roland: Kit érdekel? ”

17. „Disznó sivít petárda robban, részeg feje a padlón koppan, róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben, Több rímet ide nem vágok Boldog új évet kívánok! ”

18. „Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki sms-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak a szépre jóra. Boldog új évet! ”

19. „Utolsó napján ennek az évnek a szerencsemalackák megint útra kélnek. Azt kívánom néked hogy ha arra járnak, térjenek be hozzá, s maradjanak nálad! B.U.É.K. ”

20. „Az újévben éld az életed vidáman, ne legyen hiányod borban és pinában. Legyen mindig kezedben a söröd szőke cicák szopják le a pöcsöd! ”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése