2010. augusztus 10., kedd

A szilveszteri sms 50

1. A mai nap szebb, mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Újévet!

2. Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak akik szeretnek téged!

3. Ma befogsz rúgni mint a szamár holnap olyan leszel mint a lajhár, sarokba csak azért fogsz állni, hogy kapaszkodva tudjál hányni! BUÉK!!

4. Újévi kismalac farka lógjon szádba hajnali 6 előtt ne kerülj az ágyba! Durranjon a pezsgő szóljon hát az ének. Ilyen Boldog új évet kívánok én néked!

5. Ezek Santa Claus rénszarvasai hátulról: 000000 Gyorsan küldd el őket 6 embernek, mert elkezdenek szarni és elszarják az egész 2005-ös évedet!

6. 2009-ben ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

7. Disznó sivít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan. Róka család a WC-ben, Lagzi Lajcsi a TV-ben. Több rímet ide nem vágok, boldog új évet kívánok.

8. Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!

9. Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

10. Eljött hát az idő, nagy levegőt veszek, mindenkire vonatkozó bejelentést teszek. Ma van az évnek az utolsó napja hagyományból lesz ma mindenki bebaszva. Szép az a szokás mit jövőre hagyok, Boldog Új Évet kívánok míg magamnál vagyok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése