2010. augusztus 10., kedd

A szilveszteri sms 40

31. „Virradjon rád szép nap,köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az új évre. ”

32. „Elsején, mikor kialszanak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet, komás tekintetek,a fejek kékek, kívánok most neked Boldog újévet! ”

33. „Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendőből csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked! ”

34. „Üres a hordó, repül a korsó mindenki fekszik az alkoholtól, micsoda álmok és még milyen lányok! Én azért is BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! ”

35. „Eljött hát az ó év utolsó napja, vedel is a város apraja nagyja, Koccintunk hát mi is az egészségetekre, teljesüljenek álmaitok a jövő esztendőben! BUÉK ! ”
36. „Miért éjfélkor tartják a szilvesztert? Hogy a denevérek is tudjanak jönni a buliba! ”

37. „Ünepeljük az Óévet, ezért nem igazán emlékszek kívántam e már Sok Boldog Új Évet! Ha igen bocsi és megyek tovább bulizni! ”

38. „Buborék van a pohárban, malac repül a szobában, pezsgőt inni most nem szégyen, önts úgy is ha nem kérem, ma még nagy bulit csinálok, Boldog Új Évet Kívánok! ”

39. „Bujjál mellém Szilveszter. Miért? Te vagy az Újév? ”

40. „Langy esőben, tömör ködben, hót részegen mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, Boldog Új Évet Kívánok! ”

41 Újév hajnalán megsúgom én néked, nem lesz túl boldog az új éved! Jönnek szépen, sorban a bajok s a gondok, de bízzunk benne Te ügyes vagy és megoldod!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése